Sivas’ta yerel seçimler sonuçlandı şimdi çalışma vakti

Sivas’ta yerel seçimler sonuçlandı şimdi çalışma vakti
12:20 - Nisan 2 2019 Salı

MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, 31 Mart yerel seçimlerinin bittiğini bundan sonra artık çalışma vakti olduğunu söyledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Sivas’ta merkez ilçenin dışında bulunan 16 ilçenin 7’sinde MHP’li adaylar belediye başkanlıklarını kazandı. 7 Beldenin 3’ünü MHP’nin gösterdiği adaylar kazanmış oldu. Bu sonuçlara göre MHP Sivas’ta elde ettiği başarıyla tarihi bir rekora da imza atmış oldu.

Sivas’ta elde etikleri bu tarihi başarı hakkında açıklama yapan MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, sonuçların halkımıza hayırlı olması temennisinde bulunarak,”Öncelikle yerel seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırla vesile olmasını diliyorum. Cumhur ittifakı toplamda yüzde 52’lik oy oranı ile bütün soru işaretlerini ve bütün tartışmaları geride bırakarak ülkenin önünün açılmasına sebep olan bir oy oranı ile sandıktan çıkmıştır. Yerel seçimler bitmiştir, bundan sonra 2023 Hazirana kadar seçim yoktur. Ülkemizin refahı ve milletimizin ekonomik anlamda toparlanması için çalışma vaktidir. Artık Cumhur İttifakının yolu bu şekilde çizilecektir “ dedi.

Gelecekteki hedef tüm belediye başkanlıklarını kazanmak

Navruz, önümüzdeki mahalli idareler seçiminde Sivas’ta ki tüm belediyelerin yönetimine talip olduklarını belirtip ”Sivas’ta da biz 3 olan belediye sayımızı, 7 ilçe 3 belde toplamda 10’a çıkarttık. Bundan sonra Milliyetçi Hareket Partisinin yükümlülüğü daha da artmıştır. Çünkü bu belediyelerde vatandaşlarımıza iyi hizmet etmek zorundayız. Bu sorumluluğumuzun bilincinde hareket edeceğiz. Gelecek yerel seçimlerde de il merkezi dahil bütün ilçelerimizde ve beldelerimizde güçlü ve kararlı bir şekilde vatandaşlarımızın karşısına çıkarak hepsine aday olacağız. İnşallah hepsini de kazanacağız. Bu noktada liderimizin emri olan seçimlerden sonra oy veren, vermeyen bütün vatandaşların belediye başkanı olma sorumluluğuna bütün belediye başkanlarımız haizdir. Buna göre Milliyetçi Hareket Partisinin belediyeleri yönetilecektir” dedi.