Sivas’ta Yeni Yıl Coşkusu

Sivas’ta Yeni Yıl Coşkusu
20:11 - Ocak 1 2022 Cumartesi

Saatler 00.00’ı göstermeden önce dondurucu soğuğa rağmen Sivas’ın birçok noktasında eğlenceler ve kutlamalar gerçekleştirildi. Açık havada yapılan etkinliklere gece geç saatlere kadar binlerce kişi katılırken, il genelinde hem işletmeler, hem de belediyeler tarafından çok sayıda ışıklandırma ve yılbaşına özel olarak çevre değişiklikleri gerçekleştirildi.

Sivas’ta hava sıcaklığının -4 derece olduğu akşam saatlerinde en çok merkez bölgesinde kutlama ve eğlencelerin olduğu belirtilirken, bazı bölgelerde ise kutlamalar soğuk hava nedeniyle ilgi çekmedi. Sivaslı gençlerin yoğun katılım gösterdiği kutlamalarda binlerce güvenlik görevlisi olaylara hızla müdahil olurken, bazı bölgelerde ise çeşitli suç olaylarının gerçekleştiği açıklandı.

Yılbaşı Programları Düzenlendi

Sivas’ta hizmet veren çok sayıda işletme tarafından da yılbaşına özel olarak konaklamalı ve konaklamasız olarak çeşitli paketlerin yer aldığı programlar düzenlendi. Gece geç saatlere kadar eğlencenin devam ettiği il genelinde hava sıcaklığının çok düşük olması ve corona virüsü pandemisi nedeniyle geçtiğimiz yıllara göre eğlencenin dozunun daha az oldu ve katılım sınırlı kaldı. İl genelinde gece boyunca güvenlik güçleri çok sayıda noktada önlem aldı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi