Sivas’ta Yarın Okullar Tatil Mi? – Sivas Valiliği Son Dakika Açıklamaları

Sivas’ta Yarın Okullar Tatil Mi? – Sivas Valiliği Son Dakika Açıklamaları
23:10 - Aralık 19 2021 Pazar

Sivas’ta ve çevre illerde etkili olan kar yağışı zorluklar çıkarmaya devam ediyor. İl genelinde hava sıcaklıklarının 0 derecelerin altına düştüğü Sivas’ta yer yer kar ve yağmur olarak yağışların etkili olması nedeniyle öğrenciler haftanın ilk eğitim günü olan Pazartesi Sivas’ta okullar tatil mi? Sorusuna yanıt arıyorlar.

Sivas Valiliği son dakika açıklamalarına göre henüz Sivas’ta eğitime ara verildi mi? Sorusunun yanıtı olumsuz iken, gelecek saatlerde kar ve yağmurun etkisini daha fazla artırması durumunda Valilik kararıyla eğitime bir süreliğine ara verilmesi ihtimali var.

Sivas Eğitime Ara Verildi Mi?

Eğitimin devam etmesi için COVID-19 önlemlerinin en üst düzeyde uygulandığı okullarda, öğrencilerin maske, mesafe ve çeşitli kurallara dikkat etmesi için sık sık uyarılar yapılırken, hava sıcaklıklarının düşmesiyle kapanan yollar ve ulaşımda yaşanacak aksaklıklar nedeniyle bazı illerde eğitime 1 günlük ara verilmiş durumda. Bazı illerde ise kar yağışının normal seviyelerde olmasına bağlı gerekçeyle eğitime ara verilmemesi yönünde karar alındı.

Eğer Sivas Valiliği tarafından eğitime ara verildiği açıklanırsa Sivas Haber olarak son dakika gelişmesini takipçilerimize duyuracağız.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi