Sivas’ta Ücretsiz Spor Eğitimi Veriliyor!

Sivas’ta Ücretsiz Spor Eğitimi Veriliyor!
14:26 - Haziran 29 2022 Çarşamba

Sivas’ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olan GSB Spor Okullarıyla GSB Engelsiz Spor Okullarının açılışı yapıldı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olan GSB Spor Okullarıyla GSB Engelsiz Spor Okulları toplamda 24 farklı spor dalında eğitim verecekler. Üstelik bu tesislerdeki eğitim faaliyetleri ücretsiz olacak. Sivas’ta yaz okulları kapsamında hizmet sunacak olan bu okullar, spora olan ilgiyi arttırmayı amaçlıyor. Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek ile Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de katıldı. Ayrıca Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Aytaç Keklik ile birlikte antrenörler ve sporcular da açılış töreninde yer aldılar.
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olan GSB Spor Okullarıyla GSB Engelsiz Spor Okullarındaki eğitimlerin Eylül ayına kadar süreceği ifade ediliyor. Toplamda 24 farklı branşta eğitim verilecekken, bu eğitimlere 5 ile 18 yaş arasındaki çocuklar spor okullarından spor dersi alacaklar. Konuya dair açıklamada bulunan Sivas Valisi; gençlere spor merkezlerindeki derslere katılma çağrısında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi