Sivas’ta Şeyh Şamil Sağlık, Kültür ve Spor Merkezi Açılıyor
Sivas Belediyesi’nin tamamladığı Şeyh Şamil Sağlık, Kültür ve Spor Merkezi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortak kullanımına açıldı. Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Aziz Erdoğan’ın katılımıyla imzalanan protokolle, merkez resmi olarak hizmete girdi.
Şahin Ertem, yapılan iş birliği için Belediye Başkanı ve ekibine teşekkürlerini iletti. Aziz Erdoğan ise, Şeyh Şamil Merkezi’nin Sivas’a kültür ve sanat katkısında bulunacağını belirtti.
Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, merkezin sosyal, kültürel ve sağlık hizmetleri sunacağını ifade etti. Merkezde, Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi ve bir 112 Acil Müdahale İstasyonu da bulunacak. Vatandaşlar ayrıca spor salonları, kafeterya ve ders çalışma alanları gibi sosyal donatılardan yararlanabilecek.
Resmi açılış töreni 29 Ekim’de gerçekleştirilecek olup, merkezin Sivas’a değer katması bekleniyor.
