Sivas’ta Şampiyon Galatasaray Sesleri

Sivas’ta Şampiyon Galatasaray Sesleri
18:50 - Mayıs 24 2019 Cuma

Spor Toto Süper Lig’in şampiyonu olmayı garantileyen Galatasaray; Sivasspor maçını yapmak üzere özel uçakla kente geldi. Özellikle Galatasaray’a gönül vermiş çok sayıda taraftarın Galatasaray Futbol Takımını karşılaması; güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Galatasaraylı taraftarlar Nuri Demirağ Havalimanında son derece coşkulu bir şekilde takımlarını karşıladılar. Takımlarına sevgilerini dile getiren taraftarlar; şampiyon Galatasaray diye tezahüratlarda bulundular.

Sivas’ta Şampiyon Galatasaray Sesleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Galatasaraylı futbolcuların Sivas’a ligin son maçını yapmak üzere gelmesi; Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı. Büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan Galatasaray; Nuri Demirdağ Havalimanından konaklayacağı otele geçiş yaptı. Sarı kırmızıya gönül vermiş taraftarlar; takımın konaklayacağı otelin önünde de ‘’Şampiyon Galatasaray’’ diye tempo tuttu.

Teknik ekip ve futbolcularla fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar, son derece coşkulu bir karşılamaya imza attı. DG Sivasspor’la sezonun son maçını yapacak olan Galatasaray; bu akşam saat 21.00 itibariyle Sivas 4 Eylül Stadyumunda taraftarının karşısına çıkacak. Son derece heyecanlı bir maç; hem Galatasaray hem de DG Sivasspor taraftarlarını bekliyor. Kent şimdiden bu maçın sonucunu merakla bekliyor!