Sivas’ta Otomobil Kazası: 1 Yaralı

Sivas’ta Otomobil Kazası: 1 Yaralı
20:24 - Kasım 22 2021 Pazartesi

Sivas’ta son günlerde yaşanan trafik kazalarına yenileri eklenmeye devam ediyor. İl genelinde Valilik tarafından kış aylarında yaşanması muhtemel olan buzlanma ve benzer olaylara karşı en üst düzeyde önlemler alınırken, trafik kazalarının artışının önüne geçilemiyor. TÜİK verilerine göre son bir yıl içerisinde binlerce kazanın olduğu ve 10 ay içerisinde 29 kişinin trafik kazasına bağlı hayatını kaybettiği Sivas’ta dikkatsizlik sonucu bir kaza daha gerçekleşti.

Olay akşam saat 21.00 sırasında Mimar Sinan Mahallesi yakınında bulunan Şeyh Şamil Caddesi’nde yaşandı. M.M. isimli vatandaşın kontrolü altında olan 58 AN 847 plakalı araç dikkatsizlik sonucunda 58 BZ 634 plakalı araca vurarak yan devrildi.

Hastaneye Kaldırıldı

Acil olarak polis ve ambulans ekiplerine haber verilmesinin üzerine olay yerine gelen ekipler, araç içerisinde sıkışan M.M. isimli sürücüyü kurtardı. İlk müdahalenin olay yerinde yapıldığı belirtilirken, yaralı M.M.’nin kısa süre içerisinde Sivas Numune Hastanesi’ne sevk edildiği ve tedavisine burada devam edildiği açıklandı.

M.M. isimli vatandaşın hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak bir süre daha hastanede tedavisine devam edileceği açıklandı. Olayla ilgili yetkililer tarafından hızla bir soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi