Sivas’ta Öğretmenler Günü Çoşkusu

Sivas’ta Öğretmenler Günü Çoşkusu
21:53 - Kasım 24 2021 Çarşamba

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Sivas’ın başta merkez olmak üzere tüm eğitim kurumlarında kutlamalar gerçekleştirildi. İlkokul, ortaokul ve liseler dahil tüm eğitim kurumlarında öğrenciler öğretmenlerinin bu özel gününü çeşitli hediyeler ve şarkılarla kutlarken, öğretmenlerin birçoğunu şaşırtan kutlama görüntüleri ortaya çıktı.

Coronavirüs nedeniyle bu yıl Sivaslı öğrenciler ve velilerin büyük programlar organize edemediği öğrenilirken, ayrı ayrı sınıflarda öğrenci ve velilerin Öğretmenler Günü kutlamaları için çeşitli programlar gerçekleştirdikleri belirtildi.

MEB Uyarmıştı

Milli Eğitim Bakanlığı – MEB – kısa süre önce yayınladığı duyuruda, öğretmenler ve diğer meslek gruplarında bulunanlar için maddi değeri yüksek olan hediyeler alınmamasını istemiş ve bu tür hediyelerin öğretmenler tarafından kabul edilmemesi yönünde uyarı niteliğinde duyuru yayınlamıştı.

Sivas’ın köylerinde de öğrenci ve velilerin öğretmenlerin bu özel gününde küçük kutlamalar gerçekleştirdiği öğrenilirken, kutlamalarda özellikle en çok hediye edilen hediyenin öğrenciler tarafından öğretmenlerine yazılan mektuplar olduğu öğrenildi. Karantinada olan sınıflarda olan öğrenciler ise öğretmenlerinin bu özel gününü video konferans yöntemiyle kutladılar. Biz de Sivashaberler ailesi olan Sivas başta olmak üzere tüm Türkiye’deki öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarız.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi