Sivas’ta Kış Hazırlıkları İçin Önlemler Artıyor

Sivas’ta Kış Hazırlıkları İçin Önlemler Artıyor
22:00 - Kasım 26 2021 Cuma

Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi tarafından il genelinde kış aylarında yaşanabilecek trafik kazalarının önüne geçebilmek ve il genelinde sürücülerin can ve mal güvenliklerini sağlamak için önlemler almaya devam ediyor. Sivas Valiliği koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında yollarda yaşanabilecek trafik kazalarını önlemek için tuzlama çalışmaları başta olmak üzere çeşitli bariyer önlemleri ve trafik polislerinin görevlendirilmesi ile sürücülerin güvenli yolculuk etmesine imkan tanınıyor.

Özellikle soğuk kış aylarında hava sıcaklıklarının 0 derecenin altına düştüğü akşam saatlerinde trafik kazalarının daha yoğun olabileceği bölgelerde hummalı çalışmalar yürüten saha görevlileri, sürücülerin güvenliği ve olası kazalarını önlemek için koordinasyon içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.

“Hızlı Gitmeyin” Uyarısı

Sürücüleri uyaran yetkililer, artan trafik kazalarında en önemli kaza sebepleri arasında yüksek hız bulunduğuna dikkat çekiyorlar. Trafik kurallarının sürücüler tarafından eksiksiz olarak uygulanmasını isteyen yetkililer, özellikle hızlı araç süren sürücülerin olası buzlanma ve benzer doğa koşulları nedeniyle kaza olasılığının çok daha yüksek olduğu uyarısında bulunuyorlar. Trafik polisleri tarafından Sivas genelinde denetimlerin 7 gün 24 saat esasına göre devam ettiği ve kuralları ihlal eden sürücülere işlem yapıldığı bilinmekte.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi