Sivas’ta İntihar Olayı

Sivas’ta İntihar Olayı
17:33 - Kasım 22 2021 Pazartesi

Sivas’ta gerçekleşen intihar olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bir süredir yakınları ve arkadaşlarının kendisinden haber alamadığı T.C. isimli vatandaşın Sivas’ın Yıldızeli ilçesi Yeniyapan köyünde kendisini asmış bir şekilde ölü olarak bulunduğu açıklandı. Jandarma ekiplerinin olay yerine gelmeden önce vatandaşların intihar olayını gördüğü belirtilirken, jandarma ve sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından gerekli incelemelerin başlatıldığı açıklandı.

Köyde yaşayan bazı hemşehriler olayı sosyal medya üzerinden paylaşırken, bazı köylüler ise T.C. isimli vatandaşın Yeniyapan köyünde yaşamadığını ve farklı bir yerde yaşadığını iddia etti.

Soruşturma Başlatıldı

Yapılan ilk incelemelerde neden dolayı intihar ettiğine dair herhangi bir kanıt ve bilgi bulunamayan T.C.’nin yakınlarına olayla ilgili haber verildiği ve gerekli adli sürecin başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan incelemelerin ardından cenazesinin defnedilmesi beklenen T.C.’nin kimlik bilgileri ise açıklanmadı. Bazı köylüler adı T.C. olarak açıklanan vatandaşın intihar ettiği haberlerinin duyulmasının ardından köyde yaşanan panik havasını sosyal medyaya taşıyarak daha önce köyde benzer gizemli intihar vakalarının olmadığını iddia ettiler. Olayla ilgili soruşturma sürecinin ne zaman tamamlanacağı bilinmiyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi