Sivas’ta Hissedilen Sıcaklık -7 Derecelere Düşecek

Sivas’ta Hissedilen Sıcaklık -7 Derecelere Düşecek
21:14 - Aralık 2 2021 Perşembe

Meteoroloji Genel Müdürlüğü – MGM – tarafından Sivas hava durumu tahminleri yayınlandı. Perşembe ve Cuma günü hava sıcaklığının düşeceğini açıklayan MGM, gelecek günlerde de hava sıcaklıklarının akşam saatlerinde -7 dereceye kadar düşebileceğini açıkladı. Son günlerde kar ve yağmur yağışlarının ardından su sıkıntısı yaşanan Sivas merkez ve köylerinde beklendiği kadar yağmur yağışı görülmezken, kar ve yağmur yağışının bu hafta devam etmeyeceği ve hava durumunun çoğunlukla bulutlu ve parçalı bulutlu olması bekleniyor.

MGM, son günlerde hava sıcaklıklarının gündüz saatlerinde bile 0 dereceleri gördüğü Sivas’ın bazı bölgelerinde buzlanma ve çeşitli doğal olaylar olabileceğini öngörürken, özellikle gece geç saatlerde hava sıcaklığının en düşük seviyelere düşmesi tahmin edilmekte.

Sıcaklıklar -10 Dereceyi Görmeyecek

Geçmiş yıllarda -10 dereceyi gören ve aynı dönemde daha soğuk olan Sivas’ta gelecek 5 gün boyunca en fazla hissedilen hava sıcaklığının -7 olması bekleniyor. Perşembe ve Cuma akşamları -4 derece olması beklenen hava sıcaklığının Cumartesi ve Pazar günü yine en soğuk günler olması ve eksi sıcaklıkların derecelerde görüneceği tahmin ediliyor. MGM Sivas hava durumu verileri günlük olarak güncelleniyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi