Sivas’ta HEDEF Projesi Kapsamında Gerçekleştirilen Sınavlar Öğrencilerin Yoğun Katılımıyla Gerçekleşti

Sivas’ta HEDEF Projesi Kapsamında Gerçekleştirilen Sınavlar Öğrencilerin Yoğun Katılımıyla Gerçekleşti
12:53 - Nisan 17 2023 Pazartesi

Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsamında, 8 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen 3. Kazanım Değerlendirme ve İzleme Sınavları LGS ve TYT oturumları ile başladı. Sınavlara il genelinde 16 bin 33 öğrenci katıldı, Sivaslı gençler geleceklerine bir adım daha yaklaştı.

Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, HEDEF Projesi kapsamında düzenlenen sınav uygulamasının gerçekleştirildiği Şehit Faruk Aydoğdu Ortaokulu ve Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. İlk olarak, Şehit Faruk Aydoğdu Ortaokulunu ziyaret eden Aslan, sınava katılan öğrencilere başarılar diledi ve onlarla yakından ilgilendi. Daha sonra okul müdürü Ferhat Öztürk ve okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Aslan, öğretmenlerin görüşlerini, önerilerini ve taleplerini dinledi. HEDEF Projesi kapsamında okullarda yapılan çalışmalara büyük önem veren Aslan, öğrencilerin başarılarını desteklemeye devam etti.

Aslan, öğrenci ile müzik alanında ilgilenerek başarılar diledi
Milli Eğitim Müdürü Aslan, müzik öğretmeni Şener Cadoğlu tarafından piyano alanında üstün yetenekli olduğu tespit edilen 5 B sınıfı öğrencisi Taha Mank ile de yakından ilgilendi. Bir süre küçük piyanistin performansını izleyen Aslan, Mank’ın hızlı ilerlemesini takdir etti ve onu keşfederek müzik alanında daha da ilerlemesine katkı sağlayan öğretmen Şener Cadoğlu’nu tebrik etti. Aslan, Mank’a başarılarının devamını diledi ve genç yeteneğe destek verdi.

Aslan, Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti
Milli Eğitim Müdürü Aslan, daha sonra Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, sınava katılan öğrencilere başarılar diledi. Okul müdürü Ferhat Gencer ve okul idarecileri ile sohbet eden Aslan, okuldaki çalışmalar hakkında bilgi aldı ve okul yönetimine destek verdi. HEDEF Projesi, Sivas gençleri arasında heyecanla karşılandı ve sınavlar ile öğrencilere önemli bir değerlendirme imkanı sunuldu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi