Sivas’ta Genç MÜSİAD Tanışma Programı Düzenledi

Sivas’ta Genç MÜSİAD Tanışma Programı Düzenledi
20:38 - Ekim 22 2021 Cuma

Sivas Genç MÜSİAD’ın düzenlediği tanışma ve kaynaşma programına ev sahipliği yaptı. Düzenlenen programda konuşma yapan Genç MÜSİAD Sivas Şube Başkanı; tanışmanın önemine vurgu yaptı.

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı olan Salim Eminoğlu, yaptığı konuşmada, tanışmanın birlikte daha güçlü olmanın kapısını araladığını ifade ederek; sermayelerin birleştirilmesiyle ticaret yapılmasının önemine de değindi. Sivas’ta düzenlenen tanışma ve kaynaşma programına MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Salim Eminoğlu ile Genç MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Selim Demirkaynak ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Tanışma ve kaynaşma programına video gösterimiyle başlanırken; gösterim sonrasında konuşmalara geçildi. Burada yaptığı konuşmada; birlikteliğin önemine değinen MÜSİAD Sivas Şube Başkanı olan Salim Eminoğlu; tanı, tanıştır; ticaret yap, yani 3 T’nin önemine değindi. Memlekete yatırım yapmanın önemine değinen Eminoğlu; birlik ve beraberliğin de önemine değindi. Konuşmalar sonrasında yemeğe geçilirken; programın başarılı bir şekilde tamamlandığı da ifade edildi.



Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi