Sivas’ta Gece Boyu Ormanda Aranan Kadın Şehir Merkezinde Bulundu!

Sivas’ta Gece Boyu Ormanda Aranan Kadın Şehir Merkezinde Bulundu!
15:39 - Kasım 12 2021 Cuma

Sivas’ta yaşanan sıra dışı olayda genç kız gece boyu ormanlık alanda arandı. Gündüz olunca da genç kızın şehir merkezinde bulvarda eklinde telefonla gezerken bulunduğu açıklandı.

Gece saatleri itibariyle genç bir kadının Kardaşlar Ormanı bölgesinde kaybolduğuna dair ihbarda bulunması sonrasında arama çalışmaları başlatıldı. Saat 21.45 civarında kadının ihbarda bulunduğu ihbarda bulunurken de çok üşüdüğünü belirtildiği ifade edildi. İsminin E.Y. olduğu ifade eden genç kadının ihbarı üzerine polis ekipleri, jandarma ile AFAD ekipleri de bölgeye yönlendirildi. Kardaşlar Ormanı bölgesinde genç kadının gece boyu arandığı belirtildi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç kadını arama faaliyetleri devam etti. Genç kadına ait telefon sinyalleri de takip alınarak yapılan araştırmada bir türlü genç kadına ulaşılamadı. Arama çalışmalarının sürdüğü sırada yapımı devam eden yeni bulvar bölgesinde bir genç kadının görüldüğü bilgisine ulaşıldı. 112’ye yapılan ihbar sonrasında olay yerine ilk giden kişi olan İHA muhabiri Onur Erden; buradaki genç kadının aranan kadın olduğunu belirtti. Genç kadın kendisine sorulan sorulara yanıt vermezken; daha sonrasında sağlık kontrolünden geçirilmek üzere polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi