Sivas’ta Ekmeğe Zam Geldi, Yarından İtibaren…

Sivas’ta Ekmeğe Zam Geldi, Yarından İtibaren…
21:49 - Aralık 4 2021 Cumartesi

Son dönemde çok sayıda il de ekmek ve çeşitli unlu mamül fiyatına gelen zamlar Sivas’a sıçradı. Sivas Fırıncılar Ve Pideciler WhatsApp grubunda paylaşılan son fiyat tablosuna göre ekmek ve katmer gibi ürünlerin fiyatı yarından itibaren fırıncılar tarafından artırılacak ve diğer ürünlere de zam yapılacak.

Fırıncılar, artan un fiyatları ve çeşitli kalemlerde yaşanan maliyet artışları nedeniyle ürünlere zam yapmak zorunda kaldıklarını belirtirken, WhatsApp grubunda paylaşılan son fiyat tablosunun çok sayıda Sivaslı tarafından olumsuz karşılanması ve il genelinde şikayetlerin daha fazla artmasına neden olabileceği tahmin ediliyor.

WhatsApp grubunda paylaşılan zam duyurusu şöyle:

Değerli fırıncı ve pideci meslektaşlarım 5 Aralık 2021 tarihinden itibaren fırınlarımızda sade tüketime uygun olan katmer fiyatı 5 TL, peynirli ve patatesli katmer fiyatımız 6 TL, etli ekmek döküm fiyatımız 3 TL olarak güncellenecektir, bu fiyatlardan satış yapabilirsiniz. Kıymalı ve diğer çeşitlerde uygulanacak olan fiyat zammı ise gelecek hafta belirlenecektir. Somun ekmek ile beraber geçiş yapmak istediğimiz için liste hafta içinde açıklanacaktır. Gösterdiğiniz anlayış için her birinize teşekkür ederim. Duyurudur.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi