Sivas’ta Çocuklar İçin Kayak Mutluluğu Devam Edecek

Sivas’ta Çocuklar İçin Kayak Mutluluğu Devam Edecek
20:50 - Aralık 2 2021 Perşembe

Sivas’ta kırsalda yaşayan çocuklar için bu yıl “Kışlar Daha Güzel Olacak” projesinin devam edeceğini açıklayan Sivas Valisi Salih Ayhan, kış aylarında Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde kırsaldaki çocuklar için kayak şenliklerinin düzenlenmeye devam edeceğini açıkladı. Coronavirüs ve çeşitli engellere rağmen mevcut tüm engellerin aşılacağını ve çocukların güvenli bir şekilde Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde eğlenebileceği ve kayakla tanışacağını paylaşan Vali Ayhan, “Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor projesini dev bir proje haline getirdik” dedi.

Özellikle Sivas halkının spor ile daha yakından ilgilenmesi için mevcut altyapıyı güçlendirdiklerini açıklayan Ayhan, çocuklar için ise ayrı çalışmalar gerçekleştirildiğini ve çocuklar için düzenlenen program ve organizasyonların mevcut şartlarda planlı bir şekilde uygulanacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’un özel bir sunum gerçekleştirdiği açıklanırken, Sivas’ta gelecekte spor alanında yapılacak olan altyapı ve diğer yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalara imza atıldı. Sivas’ın her yıl çok sayıda yerli ve yabancı tarafından ziyaret edilen Turizm Merkezi’nin çocuklar için ücretsiz olması il genelinde destek görüyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi