Sivas’ta Baraj Kenarındaki Mor Çiçekler Güzel Manzaralar Oluşturdu

Sivas’ta Baraj Kenarındaki Mor Çiçekler Güzel Manzaralar Oluşturdu
16:31 - Haziran 15 2022 Çarşamba

Sivas’ta Kılıçkaya Barajı kenarındaki mor çiçekler çok güzel manzaraların oluşmasını sağladı. Çiçeklerin oluşturduğu görsel şölen görenleri kendine hayran bıraktı.

Çiçek Tarlasında Bol Bol Fotoğraf Çekildiler
Sivas’ın Suşehri ilçesi sınırlarında bulunan Kılıçkaya Barajı’ndaki su seviyesi bu yıl yağan yağmurlarla yükseldi. Barajın kenarlarında geniş bir alanda mor ve sarı çiçeklerin açtığı görüldü. Kendi kendine çıkan bu çiçekler baraj kenarında kartpostallık görüntüler oluşmasını sağladı. Baraja gelen ve yol kenarından geçen vatandaşların bu çiçeklerin güzelliği dikkatlerini çekti. Vatandaşlar bu manzarada bol bol fotoğraf çektirdi. Barajdaki bu manzarayı gören vatandaşlar Suşehri’nde bu sene yağmurların bol olması ile birlikte çok güzel bir sonbaharın yaşandığını ifade ettiler. Bunun en güzel yansıması olarak da bu mor çiçek çiçeklerin oluşturduğu manzarayı gösteren vatandaşlar burada fotoğraf çekip dinlendiklerini belirtiyorlar.

Çiçek tarlasında fotoğraf çeken Nevzat Yücel, güzel bir manzara oluştuğunu belirterek, “Burası Suşehri Kılıçkaya barajının toplama havzası. Özellikle bu sene yağışların bol olmasından dolayı çok güzel bir ilkbahar yaşanıyor. Şu anda gördüğünüz gibi her türlü renkte çiçekler mevcut. Barajın suyunun yükselmesi sebebiyle yeşillik ve çiçek daha da arttı suların devamlı akmasından dolayı 1-2 ay daha böyle devam edecek gibi gözüküyor. Gördüğünüz mor çiçekleri insanlar yoldan geçerken insanlarda görsel olarak merak uyandırıyor ve etkiliyor. İçine girip fotoğraf çekiliyorlar bu vesileyle de baraj kenarında dinlenmiş oluyorlar” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi