Sivas’ta Aile Sağlığı Merkezine silahlı saldırı

Sivas’ta Aile Sağlığı Merkezine silahlı saldırı
12:52 - Haziran 10 2019 Pazartesi

Bölgeden alınan bilgilere göre Huzur Mahallesinde yer alan aile sağlığı merkezi geçtiğimiz günlerde kurşunlandı. Aile merkezi; bayram tatili nedeniyle boştu. Bayram tatili sonrasında aile sağlığı merkezine gelen görevli personeller; aile merkezinin kurşunlanmış olduğunu gördü. Bunu gören personel derhal polise haber verdi.

Sivas’ta Aile Sağlığı Merkezi Kurşunların Hedefi Oldu

Aile sağlığı merkezine gelen polis ekipleri; olay yerinin kurşunlandığını tespit etti. Özellikle cam ve duvardaki kurşun izlerini inceleyen polis ekipleri; aile merkezine toplamda 27 kurşunun isabet ettiğini belirledi.

Aile sağlığı merkezinin kurşunlanmasına dair ayrıntılı bir inceleye başlatan polis ekipleri; olayda hangi tür silah ya da silahların kullanıldığını araştırıyor. Yine kurşunlama olayına karışan kişi ya da kişilerin kimlik bilgilerinin tespit edilmesi amacıyla da geniş çaplı bir araştırmanın yapıldığı bildiriliyor. Bu doğrultuda söz konusu kurşunlama olayında kullanılmış olan silahın ise av tüfeği olduğuna dair bulgular elde edildiği de belirtiliyor. Olaya dair ayrıntılı bir araştırma da devam ediyor.

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi