Sivas’ta 68 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Sivas’ta 68 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı
22:41 - Ocak 2 2022 Pazar

Son saatlerde hava sıcaklığının düşmesi ve beklenen kar yağışının etkisini artırması nedeniyle Sivas’ta 68 köy yolunun kapandığı ve 68 köye araçla ulaşımın mümkün olmadığı açıklandı. Sivas İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekiplerinin karla mücadele etmek için onlarca araç ile kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürdüğü ve yüzlerce görevlinin karla mücadele görevini sürdürdüğü açıklandı.

Yetkililerin durumdan haberdar olduğu bilinirken, kapanan köy yolları nedeniyle sağlık ekiplerinin de havayolu ile yardıma hazır olduğu ve olası doğum ve beklenmedik sağlık problemlerine karşı havayolu araçlarının da kullanılabileceği belirtildi.

Köy Yolları Kapandı, Uyarı Yapıldı

Yetkililer, kapanan köy yolları nedeniyle özellikle köylerde yaşayanların traktör ve çeşitli araçlar ile yola çıkmaması ve kapalı olan yolların kaygan olması nedeniyle açıldıktan sonra hız yapılmaması uyarısında bulundular. Kapanan 68 köy yolunun ne zaman açılacağı bilinmezken, yetkililerin gelişmeleri yakından takip ettiği ve gece gündüz çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi