Sivas’ta 30 Derecede Kar Keyfi

Sivas’ta 30 Derecede Kar Keyfi
13:40 - Haziran 8 2019 Cumartesi

Sivas’ta 30 derece sıcaklıklarda Kızılırmak bölgesinde kar keyfi yapmanın mümkün olduğunu gösteren doğa yürüyüşü ve kamp etkinliği geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Katılımcıların kar keyfi sürdüğü bu etkinlik; 30 derecede kar keyfi olarak yorumlandı. Söz konusu etkinliği düzenleyen Sivas Valiliği; 100. Yıl etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Sivas’ta 30 Derecede Kar Keyfi

Sivas Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Kulübü tarafından organize edilen doğa yürüyüşü ve kamp etkinliği ilginç anlara neden oldu. Kızılmezra Köyü mevkiinden başlayan organizasyon toplamda 10 gün sürecek. Bilindiği gibi Kızılmezra Köyü; Kızılırmak nehrinin doğduğu en büyük kaynakların başlangıç noktaları arasında yer alıyor. Bu başlangıç noktasının takip edilmesi devam edecek olan 10 günlük doğa yürüyüşü sırasında kamp faaliyetlerinin de yapılması hedefleniyor.

2.500 metre yükseklikte bulunan Kızıldağ’ın eteklerinde başlayacak olan doğa yürüyüşü; ilginç sahnelerin yaşanmasına da sahne oldu. İlk gün etkinliklerinde doğaseverler; bölgede bulunan kar birikintilerin üzerinde serinleme olanağı dahi bulabildiler. Buz gibi suyun içerisinde büyük bir Türk Bayrağı da açan katılımcılar; güzel bir etkinliğe de imza atmış oldular.

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi