Sivas’ta 3 Aralık Hareketliliği

Sivas’ta 3 Aralık Hareketliliği
22:50 - Aralık 2 2021 Perşembe

Sivas’ta 3 Aralık Dünya Engelliler günü için çeşitli programlar düzenlenmesi beklenirken, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) 120’nci Yıl kuruluş etkinlikleri de il genelinde merakla bekleniyor. Çok sayıda yatırımcının katılması beklenen STSO toplantısının geniş coronavirüs önlemleri alınarak yapılması beklenirken, Engelliler Günü ve STSO’nun aynı güne denk gelmesinin il genelinde hareketlilik oluşturması yönünde beklenti mevcut.

Ödül Verilecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun de katılımıyla gerçekleşecek olan STSO etkinliklerinin 3 Aralık’ta başlayacağı ve yatırımcıların etkinliğe yoğun ilgi göstermesi ve yatırımcıların yaşadığı sorunlar ve önerilerin de gündeme gelmesinin beklendiği biliniyor.

Sivas’ta düzenlenecek olan STSO etkinliğinin 40. yıla yakışır bir şekilde düzenleneceğini belirten STSO Başkanı Mustafa Eken, “40. yılımıza ve Sivas’ımıza yakışır bir etkinlik olacak. Firmalarımız ve yatırımcılarımızın katılımıyla düzenlenecek etkinliğin sonunda ihracat rekorları kıran firmalarımıza ve çeşitli üyelerimize birçok ödül vereceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi