Sivassporlu genç kız: “Beni Rıza Çalımbay ameliyat etti”

Sivassporlu genç kız: “Beni Rıza Çalımbay ameliyat etti”
14:47 - Eylül 6 2020 Pazar

Sivasspor’un en büyük bayan taraftarlarından olan Hatice Esra Boyraz isimli genç kız, ameliyat olduktan sonra söylediği sözlerle herkesi güldürdü.

18 yaşındaki genç kız ve ailesi Sivasspor’a büyük bir hayranlık besliyor ve her ortamda bunu dile getiriyor. Sivas’ta oynanan maçlara da gitmeyi ihmal etmeyen genç kız geçtiğimiz günlerde ameliyat oldu ve ameliyatın sonunda narkozun etkisiyle kendisini Rıza Çalımbay’ın ameliyat ettiğini söyleyerek herkesi tebessüm ettirdi. Bu ifadesini cep telefonu ile kayıt altına alan ailesinin çektiği görüntüleri izleyen genç kız, bunu söylediğini kendisinin de şaşırdığını söyledi.

Genç kızın babası Ebubekir Boyraz yaptığı açıklamada tüm ailenin Sivasspor’a büyük bir hayranlık duyduğunu ve kızının bu şekilde bir söylemde bulunmasıyla birlikte ona Sivasspor sevgisini aşılayabildiğini anladığını ifade etti. Narkoz etkisiyle söylediği sözle herkesi güldüren genç Sivasspor taraftarı ise Rıza Çalımbay hocayı çok sevdiğini ve onu birgün misafir etmek istediğini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi