Sivassporlu futbolculara Ulu Cami gezisi yapıldı

Sivassporlu futbolculara Ulu Cami gezisi yapıldı
21:37 - Mart 27 2019 Çarşamba

Demir Grup Sivasspor’da teknik heyet ve futbolcular Divriği ilçesini ziyaret ederek buradaki UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesine aldığı ve restorasyon çalışmaları devam eden Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası’nı gezdiler.

Spor Toto Süper Lig’e verilen arada kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanlarla ligin 27’nci haftasında karşılaşacağı Kayserispor maçına hazırlık çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, tatil gününde Divriği ilçesindeki kulüp yöneticisi Halit Yazıcı’nın misafiri olarak ilçeye geldi. UNESCO’nun 1985 yılında Dünya Kültür Mirası listesine aldığı ve restorasyon çalışmaları devam eden Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası’nı gezen Demir Grup Sivasspor takımı yetkililerden bilgi aldı ve burada fotoğraf çekindi.

İlçe kaymakamı Muhammet Öztabak’ı da ziyaret eden Sivasspor ekibinden teknik direktör Hakan Keleş ve takım kaptanı Ziya Erdal, Kaymakam Öztabak’a takımın formasını hediye etti. Divriği’nin tarihi konakları da gezen kırmızı-beyazlı ekip ziyaretlerini tamamlayıp daha sonra ilçeden ayrıldı.