Sivassporlu eski futbolcu Kadir Bekmezci’den kulübe vefa ziyareti

Sivassporlu eski futbolcu Kadir Bekmezci’den kulübe vefa ziyareti
15:47 - Mayıs 4 2023 Perşembe

DG Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Pazar günü Ümraniyespor ile karşılaşacak. Bugün gerçekleştirilen antrenmanla birlikte maçın hazırlıklarına başlayan Sivasspor’da, eski oyunculardan Kadir Bekmezci de kulübü ziyaret etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşan ve sahasında golsüz berabere kalan Sivasspor, ligde gelecek hafta deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına hızla başladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmasıyla devam etti ve son bölümde yarım sahada çift kale maç yapıldı.

Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Fenerbahçe karşısında forma giyen oyuncular ise yenileme çalışmalarına başladı.

Öte yandan, 2009 ile 2015 yılları arasında Sivasspor’da forma giyen Kadir Bekmezci, kulübü ziyaret etti. Eski takım arkadaşları ve kulüp çalışanları ile bir araya gelen Bekmezci, takımın antrenmanını da takip etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi