Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Fenerbahçe’ye Karşı Hazırlıklarını Tamamlıyor

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Fenerbahçe’ye Karşı Hazırlıklarını Tamamlıyor
15:30 - Nisan 30 2023 Pazar

Ziraat Türkiye Kupası yarı final heyecanı başlıyor! Bu kapsamda DG Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla Fenerbahçe ile karşılaşacağı müsabakanın hazırlıklarına resmen başladı. Spor Toto Süper Lig’de dün Fenerbahçe’yi konuk eden Yiğidolar, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında da aynı rakibe karşı mücadele edecek olmanın heyecanıyla ara vermeden çalışmalarına başladı. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay önderliğinde gerçekleştirilen 1 saat 30 dakikalık antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmalarıyla devam etti. Son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaparak hazırlıklarını sürdürdüler.

Dünkü karşılaşmada 90 dakika forma giyen oyuncular ise yenileme çalışmaları yaptı. Kırmızı-beyazlı takımın hedefi, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını en iyi şekilde tamamlayarak, Fenerbahçe karşısında galibiyet için sahaya çıkmak.

Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki nefes kesen mücadele, 3 Mayıs Çarşamba günü saat 20.30’da Sivas 4 Eylül Stadı’nda gerçekleşecek. Her iki takımın taraftarları da bu heyecanlı maç için nefeslerini tutmuş durumda. Peki sizce bu maçı kim kazanacak?

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi