Sivasspor Trabzonspor karşılaşmasına hazırlanıyor!

Sivasspor Trabzonspor karşılaşmasına hazırlanıyor!
15:55 - Nisan 22 2022 Cuma

Kadınlar Süper Lig B Grubu 19. Hafta karşılaşmaları arasında yer alan Sivasspor Trabzonspor maçı hakkında konuşan Teknik Direktör Nevzat Ercanlı, hedeflerinin puan ya da puanlar almak olduğunu ifade etti.

Trabzonspor maçında ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Sivasspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü, Trabzonspor maçından puan ya da puanlar almayı hedeflediklerini ifade etti. Sivasspor Kadın Futbol Takımı’nda Sivasspor Tesisleri’nde Trabzonspor karşılaşmasına hazırlanmaya başladı. Burada açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Nevzat Ercanlı, Trabzon maçının zor bir deplasman olacağını ifade ederek, hedeflerinin bu maçtan puan ya da puanlar almak olduğunu ifade ettir.

Sivasspor Kadın Futbol Takımı bu hafta deplasmanda Trabzonspor takımıyla karşı karşıya gelecek. Çalışmalarına Sivasspor Tesislerinde ara vermeden devam eden Sivasspor Kadın Futbol Takımı, yaklaşık olarak 1 saat kadar antrenman yaptı. Taktik çalışmalarıyla sona eren antrenmandan sonra Sivasspor Kadın Futbol Takımı teknik direktörü açıklamalarda bulunarak, Trabzon’dan puan ya da puanlarla dönmeyi istediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi