Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Gözü Kupada

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Gözü Kupada
22:24 - Ekim 23 2019 Çarşamba

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu seneki Ziraat Türkiye Kupası’nda bu sene iddialı olduklarını belirtti. Kupayı kazanmak için gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyleyen Çalımbay son günlerde oynanan maçlarla ilgili Milli Takım’ın performansını da değerlendirdi. Çalımbay, Milli takım olarak güzel bir kadro oluşturulduğunu ve bunu güzel değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gazetecilere, yabancı kuralı, devre arası yapılacak olan yeni transferler, Ziraat Türkiye Kupası’nı alma hedefi ve A Milli Takımı’nın gösterdiği performansla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çalımbay yabancı oyuncu kuralı ile ilgili olarak takımda 5 tane ama iyi yabancı oyuncu almanın daha mantıklı olduğunu belirtti. Devre arasında yapılacak transferler için henüz erken olduğunu devre arası geldiğinde ihtiyaca göre karar verileceğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nı alma konusunda hedeflerinin kupayı almak olduğunu belirten Rıza Çalımbay, gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz dedi.
Milli Takım’ın performansı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Çalımbay takımın şu anda mükemmel olduğunu ve en iyisini yapabileceğini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi