Sivasspor Rıza Çalımbay’a Emanet

Sivasspor Rıza Çalımbay’a Emanet
18:09 - Haziran 7 2019 Cuma

Bütün hedefinin Sivasspor’u bulunduğu yerden çok daha güzel yerlere getirmek olduğunu söyleyen Çalımbay; kendisini Sivasspora bağlayacak olan sözleşmeye imzasını attı. 4 Eylül Stadında gerçekleşen imza törenin çok sayıda Sivasspor taraftarı da katılım gösterdi.

Adeta bir şölen havasında gerçekleşen imza töreninde konuşma yapan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz; Rıza Çalımbay döneminde çok büyük hedeflere ulaşmayı düşündüklerini belirtti. Sivasspor’un artık geleceğe çok daha güvenli bir şekilde bakması gerektiğini belirten Otyakmaz; Rıza Çalımbay’a da teşekkürlerini iletti.

Sivasspor Rıza Çalımbay’a Emanet

İmza töreninde konuşan Sivasspor Başkanı Rıza Çalımbay’ın tekrar Sivasspor’un teklifini kabul etmesinden dolayı memnun olduğunu belirterek; ona teşekkür etti. Sivasspor’un Rıza Çalımbay’ın kendi kulübü olduğundan söz eden Otyakmaz; ‘’Onun tam bir Sivasspor’lu olduğunu biliyoruz’’ şeklinde bir açıklama yaptı.

İmza töreni sırasında açıklamada bulunan Rıza Çalımbay; hedefinin Sivasspor’u çok daha iyi bir yere getirmek olduğundan söz ederek; Sivasspor’un özel bir yeri olan bir takım olduğunu belirtti. Sivas’ın doğduğu büyüdüğü bir şehir olduğundan söz eden Çalımbay; Sivasspor’u çalıştırmak her zaman benim hayalimdi diyerek; bu tekliften heyecan duyduğunu belirtti.

İmzalanan sözleşmenin 1 yıllık olduğunu belirten Çalımbay; ancak daha öncede imzaladığımız sözleşmemiz 1 yıllıktı. Ancak o dönem Sivasspor’da 3 yıl süreyle görev yapmıştım. Dolayısıyla yapmış olduğumuz sözleşmenin süresiz olduğunu düşünüyorum dedi.

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi