Sivasspor Medipol Başakşehir maçına hazırlanıyor

Sivasspor Medipol Başakşehir maçına hazırlanıyor
22:26 - Mart 25 2023 Cumartesi

Sivasspor’un Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olması heyecanla bekleniyor. Takımımız bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına başladı. Taraftarlarımız da bu maç için büyük bir heyecanla bekleyiş içinde.

Sivasspor, son maçında sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 yenerek moral bulmuştu. Ancak takımımızın milli maç arası nedeniyle 5 gün izin yapması, takımın ritmini kaybetmesine sebep olmuş olabilir. Ancak teknik direktör Rıza Çalımbay ve ekibinin oyuncuları hazırlıklı tutacağına inanıyoruz.

Antrenmanın 1 saat 30 dakika sürmesi ve teknik direktör Rıza Çalımbay’ın yönetiminde yapılması da takımımızın maça olan ciddiyetini gösteriyor. Antrenmanın yarım sahada yapılan çift kale maçla sona ermesi de takımın maçtaki taktik çalışmalarına önem verdiğini gösteriyor.

Aaron Appindangoye, Ahmed Musa ile Max Gradel’in milli takım kampında bulunmaları sebebiyle antrenmanda yer almamaları ise bir dezavantaj olabilir. Ancak takımımızın geniş kadrosuyla bu dezavantajı avantaja çevireceğine inanıyoruz.

Takımımız yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Biz taraftarlar olarak Sivasspor’un bu maçtan galibiyetle ayrılmasını bekliyoruz ve takımımızın başarısı için desteklemeye devam edeceğiz.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi