Sivasspor Kadrosu

Sivasspor Kadrosu
11:36 - Şubat 21 2020 Cuma

1967 senesinde kurulmuş olan şehir takımlarından Sivasspor kadrosu (futbolcular) içerisinde 3 tane kaleci bulunmaktadır. Bu kaleciler 30 numara ile mücadele eden ve 29 yaşında olan Mamadou Samassa, 29 numara ile mücadele eden 29 yaşındaki Ali Sasal Vural ve 1 numara ile kale bekçiliği yapan 29 yaşındaki Muammer Yıldırım olmaktadır.

Kırmızı beyazlı ekibin stoper mevkiinde,4 numaralı forma ile 27 yaşındaki Aaron Appindangoye, 88 numaralı forma ile 31 yaşındaki Caner Osmanpaşa ve 6 numaralı forma ile 30 yaşındaki Paul Papp yer almaktadır.

Futbol Sahasının Sol Bek Mevkii Ve Önliberoda Yer Alan Futbolcular

Sivasspor sahasında sahada sol bek pozisyonunda mücadele eden oyuncular ise 3 numaralı forma giyen ve 27 yaşında olan Uğur Çiftçi, 58 numaralı formayı giyen ve 31 yaşında olan Ziya Erdal.

Kırmızı beyazlı takımın sağ bek oyuncularında ise, 87 numara ile mücadele eden 31 yaşındaki MarceloGoiano, 26 numara ile mücadele eden 27 yaşındaki Barış Yardımcı ve 23 numaramı formayı giyen 19 yaşındaki genç oyuncu Furkan Sağman mücadele etmeyi sürdürmektedir.

Kırmızı beyazlı takım Sivasspor’un sahada önlibero pozisyonunda görev alan oyuncuları, 17 numara ile 29 yaşındaki SerhiyRybalka ve 20 numaralı forma ile 22 yaşındaki genç oyuncu Fatih Aksoy Olmaktadır.

Sivasspor kadrosu (futbolcular) içerisinde, sahanın kalbinde, yani merkez orta saha pozisyonu görevinde ise, 5 numaralı forma ile 28 yaşındaki Isaac Cofie, 37 numaralı forma ile 31 yaşında olan Hakan Arslan ve 27 yaşındaki Cem Özdemir top koşturmaktadır.

Futbol Sahasının Sol Kanat Mevkii ve Orta Sahada Mücadele Eden Futbolcular

Orta saha sol pozisyonu olarak bilinen, sahanın sol kısmında mücadele eden oyuncular arasında ise 54 numaralı forma ile 25 yaşındaki Emre Kılınç yer almaktadır. Ayrıca on numara mevkiinde de,22 numaralı kırmızı beyaz formayı giyen 19 yaşındaki genç oyuncu ArminDijerlek ve 8 numaralı formayı taşıyan 25 yaşındaki Mert Hakan Yandaş mücadele etmektedir.

Futbol sahasının sol kanat mevkiinde, 7 numaralı forma ile 26 yaşındaki FernandoAndrade, ve 52 numaralı forma ile 21 yaşındaki Volkan Eğri ter dökerken, sahanın sağ kanat mevkiinde ise 11 numaralı forma ile 26 yaşındaki Erdoğan Yeşilyurt top koşturmaktadır.

Sivasspor kadrosu (futbolcular) içerisinde Kırmızı beyazlı takımın forvet arkası pozisyonunda 12 numaralı formayı giyen ve 31 yaşında olan usta oyuncu AbdouTraore oynarken, takımın 3 tane de santrafor mevkiinde yer alan oyuncusu bulunmaktadır. Sivasspor santrafor mevkii oyuncuları, 10 numaralı forma ile mücadele eden ve 31 yaşında olan Hugo Vieira, 2 numaralı forma ile mücadele eden 36 yaşındaki ArounaKone ve 9 numaralı formayı giyen 33 yaşındaki Mustapha Yatabare olmaktadır.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi