Sivasspor Gaziantep deplasmanında 5-1 yenildi

Sivasspor Gaziantep deplasmanında 5-1 yenildi
19:15 - Şubat 2 2020 Pazar

Süper Ligin 20. haftasında deplasmanda Gaziantep ile karşılaşan Sivasspor adeta kabusu yaşadı. Tam 6 golün atıldığı karşılaşmada Gaziantep Futbol Kulübü Sivasspor’u 5-1’le geçti.

Süper Ligin ilk yarısını zirvede kapatan, ikinci yarıya ise deplasmanda Beşiktaş galibiyeti ile başlayan Sivasspor, geçtiğimiz hafta evinde son dakikada beraberliği kurtararak olumsuz sinyalleri vermişti. Bu maçta da ev sahibi ekibin oyununa boyun büken Sivassporlu oyuncular büyük bir hezimetle Sivas’a dönecek.

Maçın henüz 4. dakikasında Maxim ile öne geçen ev sahibi takıma Sivasspor 31. dakikada Hakan Arslan ile yanıt vererek maçta beraberliği sağladı. Bu dakikadan sonra üstünlüğü iyice eline alan Gaziantep Futbol Kulübü önce 39. dakikada Muhammet Demir ilel öne geçti, sonrasında ise ilk yarının bitimine 1 dakika kala Maxim ile durumu 3-1’e getirdi.

İkinci yarıda da istediği oyunu oynayamayan Yiğidolar rakibine gol atmayı başaramazken, ev sahibi takım 78. dakikada Diarra, 86. dakikada ise Kenan Özer ile golleri bularak durumu 5-1’e getirdi. Bu skorla birlikte 11 maçlık yenilmezlik serisini de sonlandıran Sivasspor, taraftarlarını hüzne boğdu.

20. haftada deplasmandan evine boş dönen Sivasspor 41 puanda kaldı ve takipçisi Medipol Başakşehir ile arasındaki fark 2’ye düştü. Ligin 3 ve 4. sırasında bulunan Trabzonspor ve Alanyaspor ile 38 puana sahip. Şampiyonluk yolunda büyük bir yara alan Sivasspor, ezeli rakiplerini de bu skorla umutlandırmış oldu. Yiğidolar bir sonraki maçını 6 Şubat Perşembe günü Türkiye Kupasında Antalyaspor takımına karşı yapacak. Sonrasında ise 9 Şubat Pazar günü en yakında takipçisi Medipol Başakşehir ile kendi evinde hayati bir maça çıkacak.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi