Sivasspor Galibiyete Hasret Kaldı

Sivasspor Galibiyete Hasret Kaldı
13:34 - Mayıs 21 2019 Salı

Bu hafta oynanan Süper Lig 33. Hafta maçında deplasmanda MKE Ankaragücü ile yaptığı maçı da 3-1 kaybeden Demir Grup Sivasspor tam 8 haftadır galibiyet yüzü göremedi. Demir Grup Sivasspor en son olarak Süper Ligde 3 Mart Pazar günü oynanan 25. Hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor’u kendi sahasında 2-0 yenmişti. Bu galibiyetin alınmasının ardından tam 8 haftadır Demir Grup Sivasspor 3 puan alamadı.


DEMİR GRUP SİVASSPOR GALİBİYETİ UNUTTU

Süper Lig 33. Hafta maçında deplasmanda MKE Ankaragücü ile yapılan 16. maçta  10 kez galibiyet elde eden Demir Grup Sivasspor 3-1’lik skorla maçı kaybetti. MKE Ankaragücü ise yapılan 16 maçta ilk kez Demir Grup Sivasspor’u yenmiş oldu.

Daha önce yapılan ve son Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe’ye 2-1,  İstikbal Mobilya Kayserispor’a 3-1, Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere, Çaykur Rizespor’la 0-0 berabere,  Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere, Göztepe ile 3-3 berabere sonuçlandırdı. Bu yapılan son maçla 7. Maçını da mağlup olarak oynayan takımda gözler ligin son haftasında Galatasaray’la kendi sahasında yapacağı maça çevrildi. Demir Grup Sivasspor bu maçı alarak galibiyet hasretini sona erdirmek istiyor.