Sivasspor biletlerine taraftardan büyük ilgi!

Sivasspor biletlerine taraftardan büyük ilgi!
21:40 - Mayıs 6 2022 Cuma

DG Sivasspor ile Alanyaspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçının biletlerine taraftarların yoğun bir ilgi gösterdiği bildirildi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına çıkacak olan Sivasspor’un tüm biletlerini satın alarak taraftarlara ücretsiz bir şekilde dağıtan Sivas Belediye’sinin bu hareketi taraftardan da büyük övgü aldı. Sivasspor – Alanyaspor karşılaşmasının tüm biletlerini alarak taraftarlara ücretsiz bir şekilde dağıtan Sivas Belediyesi’nin bu kararı sonrasında taraftarların da biletlere yoğun bir şekilde ilgi gösterdikleri belirtildi.

11 Mayıs Çarşamba Günü itibariyle oynanacak olan Sivasspor – Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçının tüm biletlerinin Sivas Belediyesi tarafından satın alındığı açıklandı. Satın aldığı biletleri taraftarlara ücretsiz bir şekilde dağıtan Sivas Belediyesi’nin bu hareketinin taraftarların da beğenisini topladığı bildirildi. Bu konuya dair görüş bildiren taraftalar, Sivasspor’a desteklerinin her zaman tam olduğunu da vurguladılar.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi