Sivasspor Antrenman Maçında Kırmızı Takım 3-1 Beyaz Takım’ı Yendi

Sivasspor Antrenman Maçında Kırmızı Takım 3-1 Beyaz Takım’ı Yendi
22:10 - Mart 31 2023 Cuma

Süper Lig’de yer alan Hatayspor’un çekilmesi sonrası ligin 27. haftasını maç yapmadan geçirecek olan DG Sivasspor, verilen arada antrenman maçı düzenledi. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen maç, teknik direktör Rıza Çalımbay tarafından yönetildi ve iki takım halinde yapıldı.

Kırmızı-beyazlılar, antrenman maçında Kırmızı Takım ve Beyaz Takım olarak iki farklı kadroyla sahaya çıktı. Kırmızı Takım, Muammer Yıldırım, Ziya Erdal, Dimitrios Goutas, Caner Osmanpaşa, Erdoğan Yeşilyurt, Murat Paluli, Isaac Cofie, Fredrik Ulvestad, Clinton N’Jie, Samuel Saiz ve Leke James 11’inden oluşurken, Beyaz Takım ise Ali Şaşal Vural, Mehmet Albayrak, Eren Şahin, Samba Camara, Alaaddin Okumuş, Armin Derlek, Hakan Aslan, Karol Angielski, Keita, Mustapha Yatabare ve Jordy Caicedo ile sahaya çıktı.

Maçta Kırmızı Takım, Samuel Saiz ve Clinton N’Jie’nin kaydettiği gollerle 3-1 galip gelirken, Beyaz Takım’ın tek golü Jordy Caicedo tarafından penaltıdan atıldı.

Yarın izin yapacak olan Sivasspor, 2 Nisan Pazar günü saat 16.00’da yapacakları antrenmanla Başakşehir maçı hazırlıklarına devam edecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, takımını maça en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi