Sivasspor 56 Yaşında

Sivasspor 56 Yaşında
13:08 - Mayıs 9 2023 Salı

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kulübünün 56. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Otyakmaz, kırmızı-beyazlı kulübün kuruluşunun 56. yıl dönümünün tüm camia için mutluluk verici olduğunu belirtti.

Başkan Otyakmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sivasspor’umuzun kuruluşunun 56. yıl dönümünün mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 60’lı yılların ikinci yarısında Türk futbolu, Anadolu’nun hemen her yerinde profesyonel şehir takımlarının kurulmasıyla büyük bir gelişme kaydetti. Sivas da bu ortamda bir futbol takımı kurmak için harekete geçti ve 09 Mayıs 1967’de kulübümüzün temelleri atıldı.”

Sivasspor’un, 56 yıllık tarihinde herkesin sevgisini kazandığına dikkat çeken Başkan Otyakmaz, kulübün Türk futboluna katkıları, hizmetleri, duruşu, sorumlulukları ve köklü tarihiyle her zaman parmakla gösterilen kulüplerden biri olduğunu vurguladı. Kulübün başarılarının, sadece Sivas’ın değil Türkiye’nin futbol tarihinde de önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Otyakmaz, onurlu görevi büyük bir aşk, fedakarlık ve emekle yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirtti.

Başkan Otyakmaz mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu anlamlı günde, kulübümüzün kurulmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. 56 yıllık süreçte kulübümüzde görev yapmış olan başkanlara, yönetim kurulu üyelerine, teknik adamlara, futbolculara, kulüp çalışanlarına ve her zaman Sivasspor’un yanında olan büyük taraftarlarımıza sonsuz sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi