Sivaslıları Bezdirmişlerdi, Yakalandılar!

Sivaslıları Bezdirmişlerdi, Yakalandılar!
19:04 - Aralık 10 2021 Cuma

Sivas’ta telefon kablolarını çeşitli kesici aletlerin yardımıyla kesen ve daha sonrasında bunları çeşitli yerlerde sattığı tespit edilen şüpheliler Sivas İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki JASAT ve Zara İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Dört kişi olduğu tespit edilen hırsızların Sivas’ın çok sayıda noktasında telefon kablolarını kesip çaldıkları ve vatandaşları mağdur ettikleri tespit edilmişti.

Kabloları kestikten sonra çeşitli yerlerde sattığı iddia edilen dört kişiyi takibe alan JASAT ve Jandarma ekipleri, kısa süre içerisinde kabloları kesip çaldığından şüphenilenilen şüphelileri yakalarken şüphelilerin daha önce aynı köye ait 600 metre kablo çaldıklarını itiraf ettiği açıklandı.

300 Metrelik Kablo Çalmışlar!

300 metrelik kablo çaldıkları sırada yakalandığı belirtilen şüphelilerden O.E. tutuklanırken, Y.Y., O.K. ve İ.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, F.F.’nin (22) ise yakalanması amacıyla JASAT ve Jandarma ekipleri çalışma başlattı. Türk Telekom’a ait olduğu belirtilen kabloların ele geçirilen 300 metrelik kısmının Jandarma ekipleri tarafından ele geçirildiği ve konu ile ilgili yetkililerle iletişime geçildiği açıklandı. Sivas’ta daha önce benzer olay yaşanmadığını belirten yerliler ise yaşanan olay karşısında yaşadıkları şaşkınlığı yerel basına anlattı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi