Sivaslılar Otobüs Zammından Şikayetçi

Sivaslılar Otobüs Zammından Şikayetçi
23:59 - Ocak 11 2022 Salı

Geçtiğimiz hafta Sivas Belediyesi Meclis Toplantısında onaylanan Özel Halk Otobüsü zammı Sivaslıları isyan ettirdi. Otobüslerin zamlandığını önceden bilmeyen çok sayıda Sivaslı otobüs sürücülerine tepki gösterirken, çok sayıda Sivaslı ise otobüslere yapılan zammın yanında verilen hizmetin kalitesinin kötü olmasından yakındı.

Otobüslere yapılan zammın öncesinde çeşitli sorunların olduğunu ve bu sorunların yeni zamla birlikte düzeltilmediğini belirten Sivaslılar, “Çok sayıda otobüs sürücüsü maskesiz geziyor. Otobüs içerisinde maskesini çenesinin altına indirerek yolcularla muhattap oluyor ve uyarılara aldırış etmiyorlar” diyor.

“Zamanında Gelmiyor”

Otobüslerin zamanında gelmediğini ve bazı bölgelerde durmadığından şikayetçi olan çok sayıda Sivaslı ise sesini sosyal medyada duyurmaya çalışıyor. Otobüslerin özellikle az kişinin olduğu yerlerde durmadığını ve geç kaldığını belirten vatandaşlar, “Zam yapılsa bile sorunlar düzelmedi. Sabah saatlerinde otobüsler çok kalabalık oluyor ve bununla ilgili hiçbir önlem alınmıyor” diyor.

Yeni otobüs zammıyla birlikte öğrenci ve indirimli biletin fiyatı 2.95 TL’ye, tam biletin fiyatı 3,95 TL’ye ve araç içi biletin fiyatı 5 TL’ye yükseldi. Gelecek aylarda yeni zam yapılıp yapılmayacağı ise belirsiz.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi