Sivaslı İş Adamı Eşine Yaptığı Sürprizle Erkekleri Zora Soktu!

Sivaslı İş Adamı Eşine Yaptığı Sürprizle Erkekleri Zora Soktu!
14:34 - Nisan 4 2023 Salı

Sivaslı İş Adamı Eşine Yaptığı Sürprizle Tüm Erkekleri Zora Soktu

Evlilik yıl dönümü sürprizleri arasında, Sivaslı iş adamı Erol Bozkuş’un yaptığı sürpriz, hem centilmenlik sınırlarını zorladı hem de diğer erkeklerin çıtayı yükseltmesi gerektiğini hatırlattı. Bozkuş, 27. evlilik yıl dönümünde eşi Gül Bozkuş’a unutulmaz bir sürpriz yaptı. İsimlerinin renginden alan Gökbınar Gölü’ne gittiler. Eşi deniz bisikletiyle göl yüzeyinde tur atarken, Bozkuş 17 metre derinlikteki göle dalarak, daha önce göl zeminindeki bir küp içerisinde gizlediği yüzüğü çıkartarak eşine hediye etti.

Sınırları Zorlayan Sürprizini Ölümsüzleştirdi

Sürprizini ölümsüzleştirmek isteyen Bozkuş, tüm olup bitenleri aşama aşama kaydettirdi. Erol Bozkuş, yaptığı sürprizi Sivaslı erkeklere ithaf ettiğini ve herkesin böyle sürprizler yapmasını önerdiğini ifade ederek, “Ben sevdiğim insanlara her zaman sürpriz yapmayı severim. Bu sene Gürün’ün tanıtım çekimini yapıyorduk. O gün de bizim evlilik yıl dönümümüzdü. Ben de kendimiz için özel bir şey yaptım. Daha önceden suyun altına dalarak tek taş bıraktım. Hanım o gün sadece çekim yapılacağını zannetti. Daha sonra dalıp tekrar oraya bıraktığım tektaşı çıkararak ’27’nci evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun’ dedim. Hanımın elinin titremesi zaten ekranlarda görünüyor.”

Bütün Kadınların Böyle Bir Erkeğe Sahip Olması Lazım

Gül Bozkuş ise sürprizi görünce şaşırdığını ve bütün kadınların böyle centilmen bir erkeğe sahip olması gerektiğini ifade ederek, “Sürpriz olmasını beklemiyordum, çok sevindim ve eşimle gurur duydum. Ara sıra böyle sürprizler yapar, bütün kadınların böyle bir erkeğe sahip olması lazım. Oraya gezmek için gelmişti. Eşim de dalış yapacağını söyledi ve bir anda öyle bir sürpriz yapınca çok sevindim ve mutlu oldum” şeklinde konuştu.

Sivaslı Erkekler Romantik Olabilir

Sürprizi kaydeden Bozkuş, aynı zamanda bir belgesel hazırlığında olduğunu da belirtti. “Sivasımızın güzelliklerini, doğal kaynaklarını tanıtmak için elimizden geleni yapacağız. Bu sürprizi de belgeselimizde kullanacağız” dedi.

Sosyal medyada ilgi gördü

Erol Bozkuş’un yaptığı romantik sürpriz, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Videolar ve fotoğraflar kısa sürede paylaşım rekorları kırdı. Birçok kişi, Bozkuş’un sürprizindeki centilmenliğe hayran kaldı. Özellikle Sivaslıların gururla paylaştığı sürpriz, diğer erkekleri de romantik sürprizler yapmaya teşvik etti.

Erol Bozkuş’un yaptığı sürpriz, centilmenliğin ve romantizmin hala var olduğunu gösterdi. Bu tarz sürprizlerin hem partnerlerin arasındaki bağı güçlendirdiği hem de hayatın stresinden kurtulmak için güzel bir fırsat olduğu unutulmamalıdır.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi