Sivas’ın Acı Kaybı: Fikret Ünsal

Sivas’ın Acı Kaybı: Fikret Ünsal
20:49 - Kasım 19 2021 Cuma

Sivas Anadolu Gazetesi sahibi ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Gazeteci Fikret Ünsal’ın hayatını kaybettiği açıklandı. Sivas genelinde tanınan gazeteciler arasında bulunan Ünsal’ın dün gece geç saatlerde rahatsızlanarak yoğun bakıma alındığı ve burada devam eden tedavi sürecinin ne zaman tamamlanacağına dair bilgi bulunmadığı açıklandı.

Bugün sabah erken saatlerde hayatını kaybettiği yakınları tarafından açıklanan Ünsal’ın hangi sebeple hayatını kaybettiğine dair yazılı bir basın açıklaması yapılmazken, ‘Sivas’ın Fikret Abisi’ olarak da tanınan başarılı gazetecinin ölümü yakınlarını derinden üzdü.

Cenaze Töreni Düzenlenecek

Fikret Ünsal’ın yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetmesinin üzerinden yakınları ve sevenleri tarafından başsağlığı mesajları yayınlanırken, cenaze töreninin düzenlenmesinin ardından Sivas’ın Kangal Mezarlığı adıyla bilinen mezarlığına defnedildiği açıklandı.

Ünsal’ın cenazesinin defnedilmesinin üzerinden cenaze törenine katılan çok sayıda gazetecinin sosyal medya hesabından da paylaşım yapması dikkat çekti. Sivas Haber olarak biz de Ünsal’ın yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiriz.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi