Sivas’a Kar Geliyor Yetkililerden Kar Uyarısı

Sivas’a Kar Geliyor Yetkililerden Kar Uyarısı
13:37 - Kasım 21 2021 Pazar

Sivas’ta yoğun kar yağışının kış boyunca devam etmesini beklediklerini belirten yetkililerin uyarılarının ardından Sivas Valisi Salih Ayhan, video konferans yöntemiyle ilçe belediyeleri, üst düzey yetkililer ve sahada görevli yetkililerin katılımıyla bir toplantı düzenledi.

Düzenlenen video konferans toplantısında kış boyunca Sivas genelinde alınacak kar önlemleri görülürken, vatandaşların karşı karşıya kalabileceği sorunlar, olası yol kapanmaları ve kar küreme ve diğer önlemler görüşüldü. Vali Ayhan, gerekli önlemlerin alındığını ve önlemlerin yeterli olup olmadığının tekrar değerlendirildiğini belirterek, “Araç gereç, personel ve diğer tüm koordinasyonu biz sağlayacağız. Kurumlar arasındaki koordinasyon önemli. Vatandaşlarımız sabırlı olsun, Valilik bünyesinde biz gereken tüm önlemleri aldık ve almaya devam edeceğiz” dedi.

Binlerce Personel Görevlendirildi

7/24 esasına göre karla mücadele konusunda gerekli adımların atılacağını belirten Vali Ayhan, Belediyemiz, İl Özel İdaremiz, Karayolları Bölge Müdürlüğümüz, AFAD İl Müdürlüğümüz, DSİ Bölge Müdürlüğümüz, Türk Telekom ve Çedaş’ın katılımıyla toplamda 1078 personel ve 573 araçla kış aylarında yoğun kar yağışı karşısında önlemler alacaklarını açıkladı. Sivas’ta bu yıl kar yağışının önceki yıllara oranla daha fazla olması öngörülüyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi