Sivas Yıldızeli’nde Trafik Kazası: 18 Yaralı, 3’ü Ağır
Sivas’ın Yıldızeli ilçesi Çamlıbel Geçidi’nde yaşanan üzücü bir trafik kazası, yerel toplulukta endişe yarattı. Sivas-Tokat karayolu üzerinde gerçekleşen kazada, bir yolcu otobüsü ile tır kafa kafaya çarpıştı.
Kaza, Tokat istikametine seyir halinde olan ve Tokat Yıldızı firmasına ait 60 TY 450 plakalı Mercedes marka otobüs ile henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir tır arasında meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle otobüs yol kenarına savruldu. Kazanın şiddeti, olay yerine derhal müdahale edilmesini gerektirdi.
İlk belirlemelere göre kazada 3’ü ağır olmak üzere toplam 18 kişi yaralandı. Yaralılar, hızla Yıldızeli Devlet Hastanesi ve çevredeki diğer hastanelere kaldırıldı. Olay yerine sevk edilen sağlık, arama kurtarma ve polis ekipleri, gerekli tüm müdahaleleri yaparak durumu kontrol altına aldı.
