Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinden Sezon Rekoru!

Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinden Sezon Rekoru!
14:58 - Nisan 14 2022 Perşembe

Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi hem yurt içinden hem de yurtdışından yüz binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yaparak, sezon rekorunu kırdı!

Sivas’ın yıldızı olarak tanımlanan Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’ni bu sezon toplamda 400 binden fazla kişinin ziyaret ettiği belirtildi. Hem yurt içinden hem de yurt dışından çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan kayak merkezinin bu rakamlarla Türkiye’de en çok ziyaretçi çeken 4. Kayak merkezi olduğu bildirildi.

Bilindiği üzere Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi Buruciye A.Ş. tarafından işletiliyor. Sezonun kapanması sonrasında geçtiğimiz sezona yönelik olarak açıklamalarda bulunan Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altın, kayak merkezinin kısa bir süre içerisinde cazibe merkezi olduğunun altını çizdi. Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nin yaz mevsiminde de cazibe merkezi olmasını hedeflediklerini ifade eden Altın, bu kapsamda bölgeye 200 tane doğal yaşam evi inşa etmeyi planladıklarını belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi