Sivas Valisi, Öğretmenlerle Buluştu

Sivas Valisi, Öğretmenlerle Buluştu
23:42 - Kasım 23 2021 Salı

Sivas Valisi Salih Ayhan, “Hamidiye Sohbetleri” programı kapsamında merkeze bağlı köylerde öğretmenler ile buluştu. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programa katılan Vali Ayhan, Hamidiye Kültür Bahçesi Şale Kitap Kafe bünyesinde düzenlenen programda öğretmenlerin sorunlarını dinledi ve Sivas genelinde eğitim ile ilgili son durumu değerlendirdi.

24 Kasım’dan bir gün önce düzenlenen programa Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk ve İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan’ın da katıldığı öğrenilirken, çok sayıda öğretmenin programda hazır bulunduğu ve Vali Ayhan ile samimi sohbet gerçekleştirdiği açıklandı.

Sivas genelinde 10 bine yakın öğretmen olduğunu belirten Ayhan, “Öğretmenlerimiz ile bir araya gelmek ve onlarla birlikte bu salonda bulunmak son derece keyif verici ve öğretmenlerimizin motivasyonunu artırıyor. Bizim görevimiz, öğretmenlerimizin sorunlarını dinlemek ve onların motivasyonunu daha fazla artırmak” dedi.

Ayhan, öğretmenlerin talep, öneri ve görüşlerini dinlemesinin ardından katılan tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak programa katılan katılımcılara hediyeler dağıttı. Programda hem öğretmenlerin, hem Vali Ayhan’ın oldukça iyi vakit geçirdiği belirtilirken, 24 Kasım öncesi Sivas’ta çok sayıda okulda program hazırlıkları yapıldığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi