Sivas Valisi Ayhan: Spor Fiziki Altyapımız Güçlü

Sivas Valisi Ayhan: Spor Fiziki Altyapımız Güçlü
19:28 - Aralık 2 2021 Perşembe

Sivas Valiliği tarafından her ay basın mensupları ile düzenlenen “Basınla Biz Bize” programında önemli açıklamalarda bulundu. Bu ay organizasyonun ana temasını Gençlik ve Spor teması oluştururken, Sivas’ın mevcut fiziki spor altyapısı konusunda tüm sorulara cevap veren Ayhan, “Sivas fiziki spor altyapısı olarak son derece güçlü ve önemli bir altyapıya sahip” dedi.

Spor ve Gençlik konulu organizasyonda konuşan Ayhan, gelecekte Sivas halkının imkanlarını genişletmek için çalıştıklarını belirterek, spor altyapısının daha fazla geliştirilmesi ve daha fazla kişinin bu altyapıdan faydalanması için tüm çalışmaları gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Programa Sivas Valisi Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve çok sayıda spor alanında ilgili ve tanınmış isimlerin katıldığı öğrenilirken, özellikle atılması gereken adımların tartışıldığı açıklandı. Sivas’ta spor salonlarının sayısı ve mevcut egzersiz parklarının sayısı yıldan yıla artmasına rağmen hâlâ atılabilecek adımlar olduğu biliniyor. Bu adımlar arasında daha fazla spor tesisi ve daha fazla egzersiz alanları oluşturulmasının öncelikler olduğu tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi