Sivas Vali yardımcılığına yeni atama

Sivas Vali yardımcılığına yeni atama
18:47 - Ağustos 8 2019 Perşembe

Yeni yayınlanan 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Bu değişikliklerde görevlerinde süreleri dolanlar, liyakat ve kıdemleri göz önünde bulundurularak yeni yerlerine atandılar.

SİVAS VALİ YARDIMCILIĞINA YENİ ATAMA

Resmi Gazetede yayınlanan kararname kapsamında Sivas’ta görev yapan mülki amirlerin bir kısmının da görev yerinde değişiklik yapıldı. Giden kişilerin yerine de yeni mülki idare amirleri atandı. Bu değişiklikler kapsamında Sivas Vali Yardımcısı Mehmet Polat Edirne Vali Yardımcılığına atanırken Sivas Vali Yardımcılığına İstanbul Vali Yardımcısı Hikmet Dengeşik getirildi. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ise İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atandı. Doğanşar ilçesi Kaymakamı Ahmet Solmaz Şırnak Ulu Dere Kaymakamlığına atanırken Kangal Kaymakamı Cuma Emeç ise Tunceli Hozat Kaymakamlığına, Divriği Kaymakamı Muhammet Öztabak Van Bahçesaray Kaymakamlığına atandı.

Boşalan Şarkışla Kaymakamlığına Malatya Arapgir Kaymakamı Mehmet Erdem, Suşehri Kaymakamlığına ise Ağrı Vali Yardımcısı Hidayet Sarı atandı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi