Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Yenilikçi bir proje

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Yenilikçi bir proje
12:53 - Nisan 11 2023 Salı

Sivas, ihracat rakamlarının ve yatırımcı sayısının arttığı günlerde Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Zeki Özdemir’in öncülüğünde bir dizi projeye ev sahipliği yapıyor. Bu projeler arasında yer alan “Odana Danış Bilgiye Ulaş” ana başlığı altında yürütülecek olan proje ile STSO üyelerinin kredi skorlarının artırılması konusunda danışmanlık hizmeti verilecek.

STSO, “İmalat Sanayi Finansal Yetkinlik Projesi” ile destekleniyor!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından destek almaya hak kazandığı “İmalat Sanayi Finansal Yetkinlik Projesi” ile “Odana Danış Bilgiye Ulaş” projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatıldı. Bu proje ile TR72 Bölgesi’nde bulunan imalat sanayi için danışmanlık ve eğitim faaliyetleri sürdürülecek. 2023 yılında, ticaret, ithalat ve ihracat yapan STSO üyelerinin ihtiyaç duydukları eğitim ve danışmanlık hizmetlerine devam edileceği bildirildi.

STSO, üyelerine yenilikçi projelerle destek oluyor!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, “Odana Danış Bilgiye Ulaş” projesi ile üyelerine sunduğu danışmanlık ve eğitim hizmetleriyle, Sivas’ın ihracat ve yatırım potansiyelini artırmayı hedefliyor. STSO Başkanı Zeki Özdemir liderliğindeki projeler, Sivas iş dünyasının rekabetçiliğini ve finansal yetkinliğini artırmak için önemli bir adım olarak görülüyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi