Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, İhracat Haftası Etkinlikleri Düzenliyor: İhracatın Farklı Yönleri ve Uzman Konuşmacılar İle Bilgi Paylaşımı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, İhracat Haftası Etkinlikleri Düzenliyor: İhracatın Farklı Yönleri ve Uzman Konuşmacılar İle Bilgi Paylaşımı
18:32 - Mayıs 3 2023 Çarşamba

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, İhracat Haftası Etkinlikleri düzenliyor
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), uluslararası ticaretin gelişimine katkı sağlamak ve “İhracat Şehri Sivas” vizyonunu desteklemek amacıyla 8-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında İhracat Haftası Etkinlikleri düzenliyor. Etkinlikler, ihracat konusunda farkındalığın artırılmasına odaklanacak ve uluslararası pazarlara giriş yolları, devlet destekleri, ticari istihbarat yöntemleri ve elektronik ihracat gibi konuları ele alacak. 19 oturumda gerçekleştirilecek olan etkinliklerde, 17 konuşmacı alanlarında uzmanlıklarını paylaşacak.

İhracatın farklı yönleri ele alınacak
STSO, İhracat Haftası Etkinlikleri ile birçok konuda ihracatın farklı yönlerini ele alacak. Etkinliklerde, uluslararası pazarlara nasıl giriş yapılacağı, devlet destekleri ve teşvikleri, ticari istihbarat yöntemleri, elektronik ihracat ve daha birçok konu ele alınacak. Bu sayede, ihracat konusunda farkındalığın artırılması hedefleniyor.

17 konuşmacı bilgi ve deneyimlerini paylaşacak
İhracat Haftası Etkinlikleri’nde 17 konuşmacı, kendi alanlarında uzmanlık sahibi oldukları konularda bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar. Etkinlikler, 19 farklı oturumda gerçekleştirilecek ve katılımcılar, ihracatın hemen her yönü hakkında detaylı bilgi edinebilecekler. STSO’nun düzenlediği etkinlikler, ihracat konusunda faaliyet gösteren işletmelerin uluslararası alanda rekabet güçlerinin artırılmasına da katkı sağlayacak.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi