“Sivas Tanıtım Günleri” Başladı

“Sivas Tanıtım Günleri” Başladı
21:52 - Aralık 1 2021 Çarşamba

Belirli aralıklarla düzenlenen “Sivas Tanıtım Günleri” bu yıl İstanbul Sultangazi’de başladı. İstanbul Sivas Konfederasyonu ve Sultangazi Belediyesi tarafından koordine edilen ve başlatılan tanıtım günlerinde başta İstanbul’da yaşayan Sivaslılar olmak üzere tüm İstanbulluların Sivas ile ilgili bilgiler edinebileceği ve Sivas lezzetlerini tadabileceği bir ortam sunuluyor.

Sivas’a ait bilgiler ve yöresel lezzetlerin tanıtıldığı “Sivas Tanıtım Günleri” organizasyonuna katılımın bu yıl coronavirüs nedeniyle fazla olması beklenmiyor. İstanbul’da yaşayan Sivaslıların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonun bu yıl coronavirüs önlemleri alınarak düzenlendiği ve tüm önlemlerin en üst seviyede uygulandığı açıklandı.

Vatandaşların Katılımıyla Başladı

HES kodu sorgulaması ve çeşitli önlemler alınarak gerçekleştirilen organizasyon töreni açılışına Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel ve İstanbul Sivas Konfederasyonu Başkan Yardımcısı İsmail Karabiber ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açıklandı.

Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanı’nda düzenlenen etkinliğe katılımın ücretsiz olduğu ve her yaştan vatandaşların ve turistlerin katılabileceği açıklandı. “Sivas Tanıtım Günleri” her yıl farklı konseptlerde ancak aynı kararlılıkla gerçekleştiriliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi