Sivas en temiz şehirler arasına girdi

Sivas en temiz şehirler arasına girdi
17:46 - Haziran 20 2019 Perşembe

Sivas kent temizliği konusunda en iyi şehirler arasında bulunuyor. Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından planlanan temizlik işlerinde şehir merkezinin yanında mahalle aralarının da ayrıntılı bir şekilde temizlenmesi sağlanıyor. Kış mevsiminden çıkışta şehrin her noktasında bahar temizliği yapan belediye ekipleri bu temizlik için 15 kişiden oluşan 3 ekip oluşturdu. Bu üç ekip yol kenarlarında ve kaldırımların kenarlarında çıkan otları temizleme işlemi yapıyor.

SİVAS EN TEMİZ ŞEHİRLER ARASINA GİRDİ

Bunun yanında sıcak havalarda kokan çöğ konternerleri de dezenfekte ediliyor. Böylece böcek oluşumunun ve kötü kokunun önüne geçilmiş oluyor.

Kent temizliğine önem veren Sivas Belediyesi, mahalle aralarında da bile temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Sivas Belediyesi’nden temizlik faaliyetlerine yönelik yapılan yazılı açıklamada, “Yoğun geçen kış mevsiminin ardından bağlı ekipler şehir merkezine en uzak mahallerden başlayarak merkeze doğru tüm mahallelerde bahar temizliği başlattı. Bu çerçevede oluşturulan 15’er kişilik üç ekiple; yol ve kaldırım kenarlarındaki kendiliğinden çıkan otlar temizlenirken sokaklar da süpürülüyor. Havaların ısınması ile konteynerlerde oluşan kötü koku ve böceklenmenin önüne geçmek için konteynerler dezenfekte ediliyor.” Denildi.

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi