Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni Gerçekleştirildi
18:24 - Mayıs 3 2023 Çarşamba

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene, SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva Tel, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özen Kulakaç ve akademisyenler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, törende yaptığı konuşmada, Sağlık Bilimleri Fakültemizi, Hemşirelik Bölümümüzü ve hocalarımızı, akreditasyon süreci boyunca gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ettiğini belirtti. Yıldız, bu başarıyı ve kaliteyi artırarak devam ettireceklerine inandığını vurgulayarak, HEPDAK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özen Kulakaç’a da emeği için teşekkür etti.

HEPDAK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özen Kulakaç ise yaptığı açıklamada, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün, HEPDAK tarafından akreditasyon belgesinin sunulması toplantısında bulunmaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Kulakaç, akreditasyon süresince bu başarıya katkı ve desteklerinden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş’a ve emeği geçen bütün hocalarına teşekkür etti.

Tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi